MTL Partner är en reklamateljé!

Vi bygger mässmontrar och stripar bilar – det är den korta beskrivningen av oss. Men för att du som blivande kund hos oss, ska få en riktig bild av vad vi gör hela dagarna, kommer här en något längre beskrivning.

Så här är det:
Vi är inte störts i branschen och säkert inte heller billigast. Vi är inte ensamma om att erbjuda allt från idé till färdig produkt. Självklart har vi också ett brett kontaktnät av kunniga leverantörer och samarbetspartners som hjälper oss att hjälpa dig. Precis som alla andra i branschen, har vi duktiga grafiska formgivare och monterbyggare. Och vi tar fram ritningar och förslag innan vi börjar producera något. Du kan köpa ett flexibelt montersystem eller beställa en skräddarsydd och platsbyggd mässmonter av oss. Vi tar hand om transporterna till och från mässorna och självklart kan du hyra t ex belysning och datorer via oss. Med andra ord: vi kan allt som alla andra kan!

Hur skiljer vi oss från andra? Varför ska du vända dig till oss?

För att de är så som en del kunder säger:
att vi är det lilla personliga företaget som levererar stort och professionellt, som är engagerade, kreativa, flexibla och lyhörda. Som har en positiv attityd till kunden och som är snabba, smidiga och det är enkelt att jobba med oss! Som alltid spänner bågen lite till!

Reklamateljén MTL Partner startade i Nacka 1992 och vi som jobbar här idag är projektledare, monterbyggare/snickare och grafisk formgivare. Vi har både snickeri och ateljé i egen regi, vilket innebär en effektivare arbetsmetod för dig som kund – med en enda leverantör för allt, spar det både din tid och dina pengar.

Tillsammans är vi ett starkt och kreativt team med stor kunskap och erfarenhet av branschen, material och lösningar.

Vi är monterbyggare i grunden, men du kan alltid vända dig till oss även när du behöver en snygg bildekor. Vi designar, producerar och monterar dekorer till person- och lastbilar och olika typer av arbetsfordon. Vi producerar även Battenburg-dekor till olika bilmodeller.

Du kan få hjälp med produktionen av dekaler, roll up, fönsterdekor, skyltar eller grafisk utformning t ex av en manual, broschyr eller säljblad eller annan typ av specialproduktion.

Vi är inte så stora – men vi kan massor!

Mavi Zonca
Projektledare

Den enda säkra vägen till framgång är att ge mer och bättre service än vad som förväntas av dig, oavsett vilken uppgiften är

Augustine Mandino, amerikansk författare
Kontakt

08-716 29 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress
Reklamateljén MTL Partner AB
Hästhagsvägen 1
131 33 Nacka
MTL Partner i sociala medier

MTL Partner är medlem i

Medlem i Sponsring & Eventsverige
Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditklass

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se