Mässmonter & Mässmontrar

Våra kunder uppskattar vårt sätt att arbeta – att all produktion sker på ateljén. När kunden kommer till mässan, är vi klara med vårt arbete, kunden får gott om tid på sig att flytta in, packa upp sina produkter och göra sig hemmastadd i montern. Efter mässan, tar vi hand om montern igen – det som ska sparas till nästa mässa lagrar vi, en del material levereras tillbaka till kunden, en del kastas.

Bygga mässmonter
Vår specialitet är skräddarsydda och platsbyggda mässmontrar, anpassade efter varje kunds behov, önskemål och budget. Till snickrade montrar har vi särskilda mässväggar som kan användas helt vita eller med printad folie, enkel- eller dubbelsidiga. Vi bygger även diskar, hyllor och podier som vi folierar eller målar.

En del kunder är utställare oftare än andra, då kan vi bygga mässmontern så att det går att återanvända allt eller delar av montern till andra utställningar. Vi tar med detta i beräkningen från början och bygger allt i sektioner.

Förutom att bygga mässmonter, levererar vi även belysning/ljustross, AV-teknik, matta/golv, möbler, vatten, blommor och frukt.

Kunderna uppskattar även att de alltid har direktkontakt med projektledaren eller med den som ansvarar för produktionen. Inga mellanhänder, ingen kundmottagning, ingen omväg, färre missförstånd – och en rak kommunikation underlättar arbetet för oss och ökar tryggheten för dig som kund.

En del kunder behöver portabla lösningar som de själva kan hantera och transportera. Det kan vara allt från ett pop-up-system till en roll ups. Systemet kan återanvändas och det är enkelt att byta budskap, helt eller delvist. Vi samarbetar enbart med välkända leverantörer av portabla system av mycket god kvalitet.

Om du ska arrangera ett kundevent, kick off, jubileum, premiär eller årsfest – kan vi hjälpa till med eventmaterial, dekor, belysning och byggnation.

Bland våra kunder finns allt från småföretagaren som behöver en roll ups till den lokala mässan och till stora internationella koncerner som behöver hjälp både med montern och all logistik runt om.

Med över 25 år i branschen, är inget uppdrag det andra likt och ingen uppgift är för stor eller liten för oss. Vi snickrar och printar allt som behövs till din mässmonter!

Från idé till produktion

För att underlätta för dig som kund och utställare, vill vi berätta hur vi arbetar. Arbetsprocessen måsta få ta sin tid. Det är idéer som ska omvandlas till en monter, beslut ska fattas, personal ska motiveras, vem ska göra vad inför mässan, kunder ska bjudas in till mässan och en metod för uppföljning ska utarbetas.

Därför är det viktigt att du är ute i god tid innan utställningen – det spar kraft och pengar!

Steg 1

Steg 1

Du ska vara med på en utställning och vill ha hjälp med montern. Du berättar – vi lyssnar och bildar oss en uppfattning om vad du vill, hur det ska fungera och vad som är din målsättning med montern.
Steg 2

Steg 2

Vi tar med oss det du sagt hem och börjar skissa på ett förslag och när det är klart presenterar vi förslaget för dig.
Steg 3

Steg 3

Du får en offert baserad på förslaget och en tidsplan för produktionen görs upp gemensamt. Vi brukar alltid hålla budget på det vi kommit överens om.
Steg 4

Steg 4

När du sagt OK, börjar vi bygga din mässmonter. Vi fixar AV-teknik och specialdetaljer som ska ingå i montern och vi bokar tjänster/produkter från mässan.
Steg 5

Steg 5

Dags för byggnation på mässan, vi överlämnar montern till dig i god tid för egna installationer och åtgärder.
Steg 6

Steg 6

Efter mässan, demonterar vi montern och ser till att det som ska sparas/återanvändas, lagras hos oss eller körs till den adress du vill.


Nyckeln till framgång är att göra det du älskar, och göra det så bra att någon annan vill betala dig för att göra det.

Anders Haglund, inspiratör & coach
Kontakt

08-716 29 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress
Reklamateljén MTL Partner AB
Hästhagsvägen 1
131 33 Nacka
MTL Partner i sociala medier

MTL Partner är medlem i

Medlem i Sponsring & Eventsverige
Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditklass

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se