Integritetspolicy

Vi på Reklamateljén MTL Partner AB bryr oss om relationen med dig som kund och vill att du ska känna dig trygg hos oss. Därför vill vi informera dig om hur vi kommer att hantera dina personuppgifter.

Vilka uppgifter samlar vi in?
De uppgifter som finns i vårt system är enbart företagsuppgifter, så som bolagsnamn, organisationsnummer, adresser, telefonnummer, kontaktpersoner och e-postadresser, d v s information som vi behöver för vår dagliga verksamhet. Vi sparar även uppgifter om tidigare köp, betalnings- och kredithistorik.

Du kan när som helst få se vilka uppgifter vi lagrar om dig och hur vi hanterar dessa. Om du anser att en uppgift om dig är felaktig eller missvisande, kan du vända dig till oss med din begäran om rättelse. Du kan också när som helst avregistrera dig genom att kontakta oss. Informationen delas inte med tredje part.

Vi registrerar inte personnummer eller känsliga personuppgifter såsom uppgift om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, hälsa och sexuell läggning. Om du lämnar sådana uppgifter till oss, till exempel om du söker jobb hos oss, är anställd eller utgör inhyrd personal så samtycker du till att vi hanterar dem.

Myndigheter
Vi kan komma att lämna nödvändig information till myndigheter som Skatteverket, domstol, polis eller andra myndigheter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller efter ditt godkännande.

Hur länge sparas personuppgifterna?
Vi sparar personuppgifterna så länge som det behövs för de ändamål de samlades in eller så länge som det krävs enligt lagen eller andra författningar. Köp och orderhistorik sparas så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa krav enligt lag.

Kontakt
Om du har några frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du kontakta vår administratör via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alt via brev till:
Reklamateljén MTL Partner AB
Hästhagsvägen 1
131 31  Nacka

Kontakt

08-716 29 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress
Reklamateljén MTL Partner AB
Hästhagsvägen 1
131 33 Nacka
MTL Partner i sociala medier

MTL Partner är medlem i

Medlem i Sponsring & Eventsverige
Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditklass

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se