Bildekor Stockholm

MTL Partner hjälper dig med bildekor & stripa bilen / lastbilen i Nacka / Stockholm

Bland våra kunder finns många hantverkare, stora koncerners servicebilar, statliga företag, samt en del privatkunder – som alla vill ha en snygg bildekor!

När det är dags att stripa bilen kan du känna dig trygg när du kommer till oss, vi kan folier och vet vad vi håller på med. Vi tar fram ett förslag anpassat till ditt företags behov och grafiska profil, oavsett om det är profildekor till en eller flera fordon. När du är nöjd med förslaget, producerar vi dekoren, som kan vara skuren i en färg, printad i fyrfärg och med bilder eller i reflexfolie. Dekoren monteras hos oss i Nacka eller om så önskas, på annan plats runt om i Stockholm. Även du som inte bor i Stockholm kanske vill stripa bilen så har vi ett samarbete med andra montörer runt om i landet och kan därför även erbjuda montering lokalt på olika orter.

Förutom vanlig bildekor, producerar vi dekor till lastbilar, arbetsmaskiner, bussar och trailers. Vi erbjuder färdiga paket med Battenburg (rutmönster) anpassad till olika bilmodeller och som du själv kan montera med hjälp av vår skiss, eller så monterar vi den åt dig.

Vi på Reklamateljén MTL Partner AB har arbetat med fordonsdekor sedan 1992. Vi har egen designer och de bästa montörerna, vilket gör att vi alltid kan garantera dig som kund en hög kvalitet på allt från idé till montering. Vi jobbar enbart med folier av hög kvalitet eftersom vi vill att din bildekor ska sitta väl och se bra ut under en lång tid.

Steg för steg

Steg 1

Steg 1

Du har ett fordon i företaget som du vill ha dekor på. Tala om för oss om du har en egen idé, skicka gärna foton på ditt fordon och loggan som ska vara med. Har du en grafisk manual som vi ska följa, skicka den till oss.
Steg 2

Steg 2

Vi tar fram ett förslag, oavsett om det är dekor till en eller flera bilar, transportbil, arbetsmaskin eller lastbil. Vår grafiska formgivare har tillgång till de flesta bil- och årsmodellerna i sin dator och kan därför rita en dekor på just den bilen du har och presentera ett förslag för dig.
Steg 3

Steg 3

När du sagt OK, får du en offert och ett datum då vi kan montera dekoren hos oss i Nacka eller om så önskas, på annan plats runt om i Stockholm/landet.


Vad kostar en dekor?

Fordonsdekor är idag ett av det mest kostnadseffektiva sätten att marknadsföra företagets verksamhet på och helt utan konkurrens av andra företag i samma bransch!

En bildekor kostar ofta inte mer än en annons i lokaltidningen. Medan annonsen har en livslängd på någon vecka så räcker din bildekor i flera år!

För mycket av en bra sak kan vara underbart!

Mae West

Kontakt

08-716 29 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress
Reklamateljén MTL Partner AB
Hästhagsvägen 1
131 33 Nacka
MTL Partner i sociala medier

MTL Partner är medlem i

Medlem i Sponsring & Eventsverige
Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditklass

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se