Kund- och eventmaterial

Zeppelinare
Flaggor
Ballonger
Eventtalt

Festliga eventprylar för alla tillfällen

Planerar du någon form av företagsevent med inbjudna gäster eller vara med på ett idrottsevenemang som sponsor eller ordna ÅF-träff. Kanske fira ett jubileum? Ordna en studentskiva, bröllopsfest eller ansvara för midsommarfesten.

Ja, det finns många olika tillfällen när man kanske behöver ett eventtält med reklam- tryck och andra festliga prylar som t ex ballonger med tryck, företagsflaggor och beachflaggor, gatupratare, uppblåsbara zeppelinare och jätteballonger. Nu kan vi erbjuda dig en mängd nya displayprodukter för inom- och utomhus, allt för att exponera ditt budskap och företagsprofil.

Vår leverantör av dessa produkter står för miljövänliga materialalternativ, produkter och material som i hög grad kan återvinnas, vattenlösliga och miljövänliga färger. De strävar efter att ta fram displayprodukter som kan optimera ditt budskap utifrån ett ekonomiskt och användarvänligt perspektiv med starkt miljötänk i bakgrunden.
Kundvagn
Kepsar
Handdukar
Horlurar
Vi kan även erbjuda dig profilkläder, arbetskläder, profilprodukter för hem & kontor, sport & fritid. Allt du kan behöva med en logga på! Vi samarbetar med en leverantör som har ett av Sveriges största sortiment inom profilreklam och som ständigt arbetar för att utveckla sitt sortiment.

Så här säger leverantören själv:
”Vi har någonting för alla och vi vill att ni utgår från att ingen förfrågan är omöjlig.”

Vi gillar att exponera företag och vi tror att vi kan göra det ännu bättre med dessa två nya samarbetspartners vid vår sida. Det känns bra att kunna bredda vårt sortiment och våra tjänster – allt för att hjälpa våra kunder att synas ännu mer.
Behöver du något? Då är det bara att fråga oss!
Kontakt

08-716 29 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress
Reklamateljén MTL Partner AB
Hästhagsvägen 1
131 33 Nacka
MTL Partner i sociala medier

MTL Partner är medlem i

Medlem i Sponsring & Eventsverige
Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditklass

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se