Specialproduktioner av Vepor, Banderoller & Fönsterdekor


 

Banderoller & Vepor

Banderoller & Vepor

Banderoller för utomhusbruk, printade och levererade med öljetter. Vi levererar även kompletta beachflaggor av olika modeller.

Vepor för inomhusbruk till butiken, eventet, kontoret eller mässmontern. Veporna levereras med klämlister, för enkel och snygg uppsättning.
Fönsterdekor

Fönsterdekor

Fönsterdekor till butiken eller insynsskydd på kontoret, i frostfolie, skuren text eller med heltäckande printad folie.
Dekaler

Dekaler

Vi printar och levererar dekaler i små antal på ark alt utskurna och buntade. Av oss kan du även beställa kupoldekaler i olika former, färger och antal.
Bärbart

Bärbart

Flexibla och portabla lösningar som pop-up-system eller roll ups inkl spots, som du själv kan hantera och transportera. Dessa kan återanvändas hur mycket som helst och det är enkelt att byta budskap/media. Transportväskorna kan används som diskar. Praktiskt!
Special

Special

Till det som vi kallar ”specialproduktion” hör t ex försäljningsdiskar till s.k. pop-up-butiker, priser till särskilda evenemang, specialdesignade expoställ och databord/podier helt anpassade efter kundens behov.

Vi har gjort många ”specialprodukter” under årens lopp och det är alltid lika roligt att få göra något annorlunda och unikt! Fråga oss – vi kanske kan!
Kundevent m.m.

Kundevent m.m.

Om du ska arrangera ett kundevent, kick off, jubileum, premiär eller årsfest – kan vi hjälpa till med eventmaterial, dekor, belysning och byggnation. Vi kan även fixa catering och busstransport till och från arrangemanget!


Fantasi är viktigare än kunskap

Albert Einstein
Kontakt

08-716 29 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress
Reklamateljén MTL Partner AB
Hästhagsvägen 1
131 33 Nacka
MTL Partner i sociala medier

MTL Partner är medlem i

Medlem i Sponsring & Eventsverige
Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditklass

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se