Skyltar


Fasad- och ljusskyltar och mycket mer

Fasad- och ljusskyltar och mycket mer

Av oss kan du få hjälp med utformningen och produktionen av skyltar för inom- eller utomhusbruk. Namnskyltar till mässpersonalen, rums/dörr-, hiss- och entréskyltar till kontoret eller butiken, fasad- och ljusskyltar med LED-belysning.

Vi arbetar med olika typer av material såsom plåt, plast och plexi. Plåtskyltar i en mängd olika standardfärger, plana eller kantbockade, stora eller små. Kontursågade loggor/texter i plåt/plast som lackeras i valfri kulör och som monteras direkt på väggen. Plast/forex-skyltar med skuren eller printad text, graverade och färgfyllda märkesskyltar. Plexiskyltar där folien monteras på baksidan och på så sätt skapar ett djup i budskapet. Skyltarna levereras med polerade kanter, borrade hål och distanser för väggmontage.

Ofta är vi med redan på idéstadiet och kan då föreslå det material och utförande som vi tror blir bäst och ta fram snygga skisser som visar hur slutresultat kommer att bli t ex på en fasad. Vi kan även hjälpa till med underlag t ex måttsatta skisser, för de kunder som måste söka bygglov för en fasadskylt.
Kontakt

08-716 29 75
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress
Reklamateljén MTL Partner AB
Hästhagsvägen 1
131 33 Nacka
MTL Partner i sociala medier

MTL Partner är medlem i

Medlem i Sveriges EXPOförbund
Högsta kreditvärdighet

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.